Taal       
Openingstijden
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
08.30 - 11.00 uur met juf Sytske en vrijwilligster Irina
Woensdag:
08.30 - 11.00 uur met juf Hennie en juf Aaltsje
Donderdag:
08.30 - 11.00 uur met juf Gerda en juf Sytske
Vrijdag: 08.30 - 11.00 uur met juf Hennie en juf Sytske
 
De peuters kunnen worden gebracht tussen 08.30 en 09.00 uur en worden om 11.00 uur weer opgehaald. 
 
Dagelijks bestuur 
Voorzitter: Nicolette Regnerus-van Baarsen 
Secretaris: Baukje Jellema-Bouma
Penningmeester: Akkelien v/d Weg
Aanmeldingen: Baukje Jellema-Bouma
Algemeen lid:
Claudia de Haan
Mirande Kingma
Nieuws
Nieuwsarchief bekijken
Activiteiten
Alle activiteiten bekijken
Leidsters 
Juf Aaltsje
Mijn naam is Aaltsje Monsma en ik woon in Marrum. Ik ben peuterleidster op de dinsdag- en donderdag-groep op de Eekhoorn te Marrum. Dit doe ik samen met een vaste vrijwilligster Ina Kingma. Ik doe dit werk alweer ruim twaalf jaar en elke keer ga ik met veel plezier naar de peuterspeelzaal. Het is elke keer weer een verrassing wat de kinderen doen. Vaak hebben ze leuke uitspraakjes, waar we dan vaak ook wel eens stiekem om moeten lachen.

Mijn hobby's zijn knutselen -wat goed uitkomt in mijn werk-, tuinieren en muziek. Ik speel althoorn bij de muziekvereniging De Eendracht. Op deze foto goochel ik wat de kinderen erg leuk vinden. Met ingang van januari 2017 werk ik ook op maandag in Hallum, op woensdag in Ferwert en op vrijdag in Burdaard op de peuterspeelzaal. Dit zijn de VVE-groepen  waarbij een extra peuterleidster aanwezig is.

 


Juf Gerda

Mijn naam is Gerda Dijkstra-de Weerd. Vanaf mei 2000 ben ik peuterleidster op peuterspeelzaal ‘de Eekhoorn’ in Marrum. In al die jaren heb ik heel veel kinderen zien passeren. Sinds januari 2017 werk ik op de donderdagochtend in Ferwert, de donderdagmiddag en de vrijdagochtend in Hallum. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. De oudste woont niet meer thuis en de jongste studeert elders en komt alleen in de weekenden thuis. Naast mijn werk ben ik vrijwilliger bij ‘homestart’. Hier ondersteun ik een gezin bij opvoedingsvragen en het beter leren van de Nederlandse taal. Daar komt nog vrijwilligerswerk bij voor de kerk en de buurt. Gelukkig is er altijd nog wel tijd om te ‘nifeljen’. Haken, naaien, kaarten maken en in de tuin bezig zijn. Op internet zijn verschillende websites met allemaal voorbeelden van knutselwerkjes die je met peuters kunt doen. Maar ik heb altijd veel plezier in het zelf bedenken van knutselwerkjes. Wel gebruik ik het internet wel voor inspiratie.

 

 

Juf Hennie

Mijn naam is Hennie Bijlsma. Ik woon in Damwoude en ik ben sinds januari 2009 werkzaam bij peuterspeelzalen Ferwerderadiel. Eerst alleen in Ferwert bij PSZ "Lyts Underdak" op woensdag en vrijdag en sinds januari 2011 ook in Blije bij PSZ "De Klaaiklútsjes" op dinsdag en donderdag. Ik doe dit werk met veel plezier en de kinderen zorgen ervoor dat er geen ochtend hetzelfde is! Qua activiteiten ben ik onder andere graag aan het knutselen met de kinderen, en/of liedjes aan het zingen en spelletjes aan het doen. Het is mooi om te zien hoe de kinderen bezig zijn en je soms ook weer verrassen met een grappige uitspraak! Ik hoop dat de kinderen met veel plezier de peuterspeelzalen bezoeken en spelenderwijs leren, zodat de stap naar de basisschool straks minder groot is! Wie weet tot ziens in Ferwert of in Blije.  

 

 

 
Juf Sytske
Mijn naam is Sytske van der Velde-Reitsma en ik ben inmiddels 22 jaar peuterleidster in Ferwert. Ik ben getrouwd met Ulco en samen hebben we 2 dochters Janneke en Marijke. Ik werk op dinsdag- en donderdagmorgen met veel plezier op de peuterspeelzaal "Lyts Underdak" in Ferwert. Hier is nu de vrijdagochtend bij juf Hennie bijgekomen. Op maandag- en woensdagochtend ben ik in Marrum bij juf Gerda in de groep.
 
 
Juf Sytske wordt op dinsdag geassisteerd door vrijwilligster Irina Kalashnikova.
   
 
Webdesign ©